Soap Wabi Sabi tuoksukynttilä
Soap tuoksukynttilä Wabi Sabi

Wabi Sabi tuoksukynttilä

24,90 €
Sisältää alv:n

SOAP° on tehnyt tuoksukynttilöitä yhteistyössä keramiikkapaja Päivin Öin kanssa. Ekologinen ja puhtaasti palava soijavahakynttilä sisältää vain luonnollisia ainesosia - soijavahaa, hienoimpia eteerisiä öljyjä ja puuvillasydämen. Dreijatut astiat saavat uniikin värin erilaisista savilaaduista ja lasitteista. Jokainen astia on yksilöllinen kokonaisuus. Kun kynttilä on palanut loppuun, astian voi helposti pestä ja ottaa käyttöön vaikka yrttiruukkuna.

Tuoksuina lämmin ja harmoninen Hygge sekä virkistävän metsäinen Havu.

Paloaika on noin 33 tuntia. Kun sytytät kynttilän ensimmäisen kerran, anna sen palaa niin kauan, että vaha on sulanut astian reunaan asti. Näin varmistat, että vaha sulaa astian reunoihin asti seuraavillakin kerroilla ja kynttilä palaa kauniilla liekillä.

Tuoksu
Astian väri

  • Liitu

  • Okra

  • Sienna

  • Viini
Määrä
Tuote saatavilla eri vaihtoehdoilla

Polta kynttilää vain palamattomalla alustalla esim. keramiikka, kivi, lasi ja metalli ovat hyviä vaihtoehtoja. Älä sijoita kynttilää muovikalusteen, puisen leikkuulaudan tai kankaisen pöytäliinan päälle äläkä lähelle verhoja. Mikäli kynttilöitä on useita, jätä väliin riittävästi tilaa, jotta kynttilät eivät kuumenna toisiaan, tarkista suositus kynttiläpakkauksesta. Huolehdi, että käytettävä kynttilälyhty on riittävän tilava ja tarkista lyhdyn valmistajan suositukset käytettävälle kynttilälle. Sammuta kynttilä aina tukahduttamalla. Lue aina kynttiläpakkauksen tuotekohtaiset varoitukset ja ole huolellinen kynttilää käsitellessäsi äläkä koskaan jätä palavaa kynttilää ilman valvontaa.

Tilausviitteet