Soap siivoussaippua

Siivous-saippua

12,50 €
Sisältää alv:n

Sitruunaruohon ja piparmintun tuoksuinen SOAP° siivoussaippua on tehokas ja ekologinen vaihtoehto siivoukseen. Kova ja vaahtoava saippua on erittäin riittoisa ja sopii kaikenlaiseen siivoukseen.

Vaahdota saippuaa suoraan kostutettuun siivousliinaan ja  pyyhi. Huuhtele liina ja pyyhi uudestaan. Saippuaa voi vaahdottaa myös tiskiharjalla, pestä astioita, puhdistaa esim. liesiä, keittiöaltaita. Voit myös raastaa saippuaa ja lisätä pienen määrän (tislattua/keitettyä) vettä, antaa raasteen liueta ja käyttää saippuaa nestemäisessä muodossa. 

Siivous-saippua sopii myös tahranpoistoon. Kostuta tahra ja hiero saippuaa suoraan tahraan. Anna vaikuttaa hetki ja pese vaate pesuohjeen mukaisesti koneessa tai käsin. Käsintehty saippua sopii erityisen hyvin rasvatahroille.

Määrä
Varastossa

INCI kookosöljy (cocos nucifera oil), vesi (aqua), cymbopogon citratus oil (sitruunaruohon eteerinen öljy), piparmintun eteerinen öljy (mentha piperita oil), citral*, geraniol*, linalool*, limonene* (*esiintyvät luonnostaan eteerisissä öljyissä)

Tilausviitteet