Toimitustavat ja -kulut


Toimitamme tuotteet postitse asiakkaalle edullisimmalla tavalla, suosien kierrätettyjä pakkausmateriaaleja.
Myös nouto on mahdollinen, valitse verkkokaupan kassalla vaihtoehto. Osoite on Variksenpolku 6, 90800 Oulu. Sovi noutoaika p. 040 739 9057.

Postitushinnat

  • Kaikki lähetykset 5,90 €

Palautusehdot


Verkkokauppa on etäkauppaa, jota koskee 14 vrk:n palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla siisti, myyntikuntoinen ja pakatut tuotteet on palautettava alkuperäisessä pakkauksessaan. Sovi palautuksesta aina etukäteen myyjän kanssa. Jos palautus johtuu asiakkaasta eli tuote on virheetön, asiakas maksaa palautuspostimaksun. Kun kyse on reklamaatiosta, myyjä maksaa palautuslähetyksen postikulut.

Ylivoimainen este (force majeur)


Myyjä ei vastaa, jos tilausta ei voida toimittaa tai tilaus myöhästyy sellaisista ulkopuolisista syistä, joihin myyjä ei voi vaikuttaa. Sellaisia ovat esimerkiksi tuonti- ja vientikiellot, yleensä liikenteen häiriintyminen, viranomaispäätökset, luonnonkatastrofit jne. Myös myyjäosapuolen vakava sairastuminen voi olla este toimituksille. Jos esteitä tavaran toimittamiseen ilmenee, niistä ilmoitetaan aina asiakkaalle henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostitse.

Rekisteriseloste

Artisan Soap Companyn rekisteriseloste >

Artisan Soap Company, Y-tunnus: 2580199-8