SOAP°

Osto- ja toimitusehdot

Hinnat


Voimassaoleva hinta on se hinta, joka näkyy verkkokaupan sivuilla tilauksen tekohetkellä. Hinta sisältää arvonlisäveron. Asiakkaan laskuun lisätään toimituskulut. Toimitus tapahtuu pääsääntöisesti kirjepostina tai postin pakettilähetyksenä. Jos haluat jonkin muun lähetystavan, ole hyvä ja mainitse tästä tilauksen yhteydessä.

Toimitustavat ja -kulut


Toimitamme tuotteet postitse asiakkaalle edullisimmalla tavalla, suosien kierrätettyjä pakkausmateriaaleja. Myös nouto on mahdollinen, valitse kassalla vaihtoehto.

Postitushinnat

  • 250 g asti 2,90 €
  • 1,5 kg asti 5,90 €
  • Yli 100 € tilaukset ilman posti- ja toimituskuluja

Ensisijainen lähetystapa on aina kirje. Jos tuotteen/lähetyksen mitat ylittävät kirjepostille asetetut enimmäiskoot (250 mm x 350 mm x 30 mm) tai painoa on yli 250 g, toimitetaan tilaus silloin pakettina.

Maksutavat


Tilaus maksetaan ennakkoon tilisiirtona. Saat tilausvahvistuksen sähköpostitse heti tilauksen tehtyäsi. Laitamme paketin postiin heti kun suoritus näkyy tilillämme. Maksumuistutuksesta peritään muistutusmaksu voimassa olevan lain mukaisesti.

Jälleenmyyjät voivat valita maksutavaksi laskun, jolla on 14 päivää maksuaikaa. Toimitus jälleenmyyjille ja yrityksille Oulun alueella on aina ilmainen.


Palautusehdot


Verkkokauppa on etäkauppaa, jota koskee 14 vrk:n palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla siisti, myyntikuntoinen ja pakatut tuotteet on palautettava alkuperäisessä pakkauksessaan. Sovi palautuksesta aina etukäteen myyjän kanssa. Jos palautus johtuu asiakkaasta eli tuote on virheetön, asiakas maksaa palautuspostimaksun. Kun kyse on reklamaatiosta, myyjä maksaa palautuslähetyksen postikulut.


Ylivoimainen este (force majeur)


Myyjä ei vastaa, jos tilausta ei voida toimittaa tai tilaus myöhästyy sellaisista ulkopuolisista syistä, joihin myyjä ei voi vaikuttaa. Sellaisia ovat esimerkiksi tuonti- ja vientikiellot, yleensä liikenteen häiriintyminen, viranomaispäätökset, luonnonkatastrofit jne. Myös myyjäosapuolen vakava sairastuminen voi olla este toimituksille. Jos esteitä tavaran toimittamiseen ilmenee, niistä ilmoitetaan aina asiakkaalle henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostitse.

Rekisteriseloste

Artisan Soap Companyn rekisteriseloste >

Artisan Soap Company, Y-tunnus: 2580199-8